MCDONALD'S HERESTRAAT

MCDONALD'S HERESTRAAT McDelivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1634 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Herestraat. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 8:58 Vriendelijke bezorger en eten was goed.
26 mei 2022 om 20:05 Om 17h heb ik een bestelling geplaatst met als voorkeur dat het bezorgd werd om 18h. Ik heb mijn eten door flinke vertraging pas om 19h ontvangen. Daarbij is de bestelling fout gegaan en heb ik eten gekregen wat ik niet besteld had.
25 mei 2022 om 23:25 Totaal andere order ontvangen, niets kwam overeen, deze order was ook koud. De “oplossing” was een waardebon. Ze wilden niet de juiste order brengen. De cola lag ook op z’n zij.
25 mei 2022 om 20:40 Geen rietjes en bezorging was veeelste laat
24 mei 2022 om 16:15 Bezorgtijd klopte niet. Duurde veelte lang. Eten was koud en niet compleet.
23 mei 2022 om 17:16 Ik had een Double Quarter Pounder besteld, maar ontving een enkele. Het is maar een prijsverschil van 1,80, maar dit gebeurt steeds opnieuw. De vorige keer heb ik er werk van gemaakt en kreeg ik een kortingsbon, maar ik blijf niet bezig.
22 mei 2022 om 21:57 duurde anderhalfuur tot het eten kwam. toen het er was, miste de saus op de wrap en de helft van de cola was onderweg eruit gevaellen, en tot slot… al het eten was koud
22 mei 2022 om 19:29 Duurde heeeeeeeeeel lang NIET BESTELLEN
21 mei 2022 om 21:35 Meer dan 30 min te laat...,
21 mei 2022 om 16:51 Aangegeven bezorgtijd: 36 minuten. Werkelijke bezorgtijd: 1 uur en 10 minuten. Goed bezig hoor
20 mei 2022 om 20:21 BEZORGING?! Vreselijk heb 1,5/2uur moeten wachten op me eten en alsof het niet erger kon verkeerde burger inbegrepen
20 mei 2022 om 19:23 De kinderen hebben weer heerlijk gegeten!