MCDONALD'S HERESTRAAT

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1904 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Herestraat. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 21:38 Onze mc flurry's waren net milkshakes. Voordat ze het bij ons kwamen brengen hadden ze eerst 4 andere adressen bezocht. Ik vind het echt waardeloos. €25 zo weggegooid.
25 jan 2023 om 23:38 Het eten was koud. We houden van macdonalds maar het eten wordt soms koud bezorgd en dan zijn die burgers zo niet tevreten! Koud vlees is echt vies
24 jan 2023 om 21:50 Zou er om 19.15 zijn. Volgens de website was t toen ook bezorgd. 19.45 was er nog niks. Bellen naar de toko, krijg je als antwoord: “t is al bezorgd, je liegt”. Hier bestellen we dus nooit opnieuw. Wel betaald, (nog) niks gekregen.
23 jan 2023 om 21:51 Weer items vergeten. Gebeurd erg vaak bij deze vestiging
21 jan 2023 om 14:33 Bezorging was prima maar ik miste de kipnuggets en ik heb nog steeds geen reactie van thuisbezorgd. Bestel hier niet!
16 jan 2023 om 19:13 My order came incomplete and my burger had a plastic
2 jan 2023 om 16:59 2.5 uur gewacht op onze bestelling. De foodtracker geeft valse info ‘iedere keer staat er nog een kwartier’. Het eten was niet lekker koud en ook nog een incompleet. Oja en het restaurant meermalen proberen te bellen maar tevergeefs l.
1 jan 2023 om 21:13 Er miste allemaal dingnenen hebben geen vergoeding oid gekregen
1 jan 2023 om 19:52 Eten koud, saus miste, drinken omgevallen. Blijft een probleem en hoop dat het een keer opgelost wordt
1 jan 2023 om 18:02 Friet was bij aankomst al meer koud dan lauw, verder geen klachten!
27 dec 2022 om 20:36 Incomplete order. Fries and sauce were missing.
27 dec 2022 om 18:51 Bestelling waar de helft ontbreekt en de rest zelf heb moeten opwarmen.