MCDONALD'S HERESTRAAT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Herestraat. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 14:59 Burgers waren daadwerkelijk warm en de bezorgtijd 20 minuten korter dan aangegeven werd
25 mei 2024 om 22:47 het duurde belachelijk lang totdat het bezorgd werd. Eerst bracht de bezorger het ook nog eens naar het verkeerde adres. Toen het uiteindelijk bij mij aan kwam was het koud en was de cola omgevallen. Zou 0 sterren geven als dat kon
24 mei 2024 om 20:52 Verkeerd eten bezorgd
24 mei 2024 om 19:32 Snel geleverd top.vriendelijke bezorger
21 mei 2024 om 17:23 Verkeerde bestelling met een fish filet. Nou daar maak je niemand blij mee.
21 mei 2024 om 7:06 Veel te duur
20 mei 2024 om 18:21 Het eten was lauw ,en zoals altijd zijn de sausen vergeten.
17 mei 2024 om 15:17 The food was a little cold but the guy who brought the food is a real one, it started raining half ways but he didn’t stop and brought my food. I wish him the best the food was ok we all know McDonald’s isn’t real food. Respect to the workers.
10 mei 2024 om 19:29 there was cabbage from a hamburger in a glass of Coca Cola
9 mei 2024 om 14:54 duurde mega lang
5 mei 2024 om 11:33 Verkeerde bestelling
4 mei 2024 om 22:31 Is onmogelijke om te drinken uit die bekers en jij krijgt geen rietjes, er zit duidelijk een happy meal er bij. Hoe gaat een kind drinken zonder te knoeien!? Ik vind het best erg, geen logica . Er zit ook geen optie om rietjes aan te vragen.